Πολυτεχνείο Πάτρας

Οι καθηγητές μας:

Στον Άβακα θα βρεις το μεγαλύτερο δίκτυο εξειδικευμένων καθηγητών που κάνουν φροντιστήρια και ιδιαίτερα μαθήματα στα τμήματα της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Ο Άβακας είναι το μεγαλύτερο φροντιστήριο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με εξειδίκευση στις Πολυτεχνικές Σχολές. Τα μαθήματα γίνονται και διαδικτυακά με την κατάλληλη σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή. Κάποιοι συνεργάτες μας σπούδασαν στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και κάποιοι στην Πολυτεχνική Σχολή Πάτρας και γνωρίζουν όλες τις ιδιαιτερότητές των τμημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών. Μπες στο Δίκτυο του Άβακα και δες την προσπάθειά σου να απογειώνεται!

Η συνεργασία με τον Άβακα:

Επικοινώνησε μαζί μας και πες μας σε ποιο τμήμα της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών σπουδάζεις και ποιο μάθημα σε δυσκολεύει. Θα σου απαντήσουμε αμέσως σχετικά με:

  • το πλήθος των μαθημάτων που απαιτούνται
  • τον καθηγητή που θα συνεργαστείς
  • την τοποθεσία και τον τόπο διεξαγωγής των μαθημάτων

Τα τμήματα της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών:


Το κόστος των ιδιαίτερων μαθημάτων για την Πολυτεχνική Σχολή Πάτρας είναι ανά ώρα 25 ευρώ. Ομαδικό 2 ατόμων στα 17.5 ευρώ ανά ώρα το άτομο. Γκρουπ 3 ατόμων στα 15 ευρώ ανά ώρα το άτομο. Τα 4 άτομα στα 12.5 ευρώ ανά ώρα το άτομο.