Το Δίκτυο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης AVAKAS.NET ιδρύθηκε το 2011 από διπλωματούχους μηχανικούς του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και είναι ένα από τα μεγαλύτερα, σε συνεργάτες και φοιτητές, Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια της Ελλάδος. Λειτουργεί υπό το καθεστώς Δικτύου, δηλαδή ανεξάρτητοι ελεύθεροι επαγγελματίες καθηγητές που παραδίδουν μαθήματα υπό κοινή ταμπέλα, ο καθένας στο χώρο του. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας στέκεται δίπλα στον κάθε φοιτητή ξεχωριστά, τον βοηθάει στις σπουδές του και τον καθοδηγεί με μεθοδικότητα προς την επιτυχία και την κτήση του πτυχίου του. Βασικός στόχος των καθηγητών μας είναι να υποστηρίζουν μέσα από ιδιαίτερα ατομικά ή ομαδικά μαθήματα τους φοιτητές και να ενισχύουν τις γνώσεις τους στα μαθήματα που δυσκολεύονται και καλούνται να φέρουν εις πέρας.
Τo κεντρικό γραφείο μας εδρεύει στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 80Γ στου Ζωγράφου. Εκεί είναι οι διοικητικές υπηρεσίες του Άβακα και τα γραφεία ορισμένων συνεργατών - καθηγητών. Ωστόσο η εταιρεία Avakas.net, διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο εξωτερικών συνεργατών σε όλη την Αθήνα με τα γραφεία τους διασκορπισμένα σε αυτή.
1. Γιατί είναι ένα από τα μεγαλύτερα, σε συνεργάτες και φοιτητές, Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια της Ελλάδος. Λειτουργεί υπό το καθεστώς Δικτύου, δηλαδή ανεξάρτητοι ελεύθεροι επαγγελματίες καθηγητές που παραδίδουν μαθήματα υπό κοινή ταμπέλα, ο καθένας στο χώρο του. 2. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας στέκεται δίπλα στον κάθε φοιτητή ξεχωριστά, τον βοηθάει στις σπουδές του και τον καθοδηγεί με μεθοδικότητα προς την επιτυχία και την κτήση του πτυχίου του. 3. Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε φοιτητή και πραγματοποιούνται με βάση την τρέχουσα ύλη του έτους του Πανεπιστημίου. 4. Οι συνεργάτες μας είναι απόφοιτοι Πολυτεχνικών Σχολών και άρα έχουν περάσει αυτά που εσύ περνάς τώρα. Οπότε θα σου δείξουν το δρόμο για να προχωρήσεις στις σπουδές σου. 5. Γιατί είμαστε οι μοναδικοί που αναγράφουμε τις τιμές των μαθημάτων μας στην ιστοσελίδα μας και δεν υπάρχει καμία κρυφή χρέωση.
Βοήθεια παρέχουμε για όλες τις σχολές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (Σχολές Μηχανικών), για τις σχολές Θετικών Επιστημόνων του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, για τις σχολές του Πολυτεχνείου Κρήτης, για τις Σχολές Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, για τις σχολές Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ), για τις σχολές Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πάτρας, για τις σχολές Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), για τις σχολές της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) και για τις άλλες συναφείς σχολές στα υπόλοιπα Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Ελλάδος ή του εξωτερικού.
Τα μαθήματα στον Άβακα γίνονται είτε σε ατομικό είτε σε ομαδικό επίπεδο πάντα με φοιτητές από την ίδια σχολή και με τις ίδιες ανάγκες. Μαθήματα γίνονται είτε με δια ζώσης διδασκαλία είτε με απομακρυσμένη. Τα μαθήματα γίνονται στον επαγγελματικό χώρο του κάθε συνεργάτη μας. Μετά από επικοινωνία μαζί μας μπορούμε να σε ενημερώσουμε για την τοποθεσία των μαθημάτων που σε αφορά.
Όλοι οι καθηγητές μας πραγματοποιούν μαθήματα εξ αποστάσεως με μεγάλη επιτυχία.

Το κόστος των μαθημάτων έχει ως εξής:

·         25 €/h για ιδιαίτερο μάθημα

Εφόσον, δημιουργηθεί group το κόστος έχει ως εξής:

·         17,5 €/h για group 2 ατόμων

·         15  €/h για group 3 ατόμων

·         12,5 €/h για group 4 ατόμων

Το κόστος των ιδιαίτερων μαθημάτων για φοιτητές του εξωτερικού είναι ανά ώρα 40 ευρώ. Ομαδικό 2 ατόμων στα 30 ευρώ ανά ώρα το άτομο.
Το κόστος για ιδιαίτερο σε μεταπτυχιακό επίπεδο ειναι 35 ευρώ η ώρα και για διδακτορικό ανεβαίνει σε 45 ευρω η ώρα.
Όσον αφορά την εξόφληση των μαθημάτων γίνεται στον καθηγητή μας μετά το πέρας του μαθήματος και μέχρι την διοργάνωση του επόμενου. Όλοι οι τρόποι πληρωμής είναι αποδεκτοί.
Ο κάθε φοιτητής έχει τις δικές του ανάγκες πάνω σε κάθε μάθημα που αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια. Συνεπώς ανάλογα με το μάθημα, το γνωστικό επίπεδο του φοιτητή και το χρόνο που μπορεί να διαθέσει, διαμορφώνεται και ο αριθμός μαθημάτων για να έχουμε επιτυχία στις εξετάσεις. Μετά όμως από το πρώτο μάθημα μπορεί να δοθεί ένας προσεγγιστικός αριθμός μαθημάτων στο φοιτητή από τον καθηγητή – συνεργάτη μας.
Η βοήθεια στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση δεν αντικαθιστά το προσωπικό σου διάβασμα. Εμείς αναλαμβάνουμε να σου απλοποιήσουμε τα δύσκολα κομμάτια της ύλης, να οργανώσουμε το διάβασμα σου, να σου γνωστοποιήσουμε τα SOS και να λύσουμε μαζί παλιά θέματα εξετάσεων. Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες των καθηγητών μας τότε είσαι σίγουρα πιο κοντά στην επιτυχία.
Αν κάποιο μάθημα δεν υπάρχει στην ιστοσελίδα μας, μην διστάσεις να μας απευθυνθείς. Συνεχώς προσθέτουμε νέες σχολές και νέα μαθήματα στις υπηρεσίες μας.
Σίγουρα το απομακρυσμένο μάθημα υστερεί της δια ζώσης διδασκαλίας. Στον Άβακα, χρησιμοποιούμε την εξ αποστάσεως εκπαίδευση (ιδιαίτερα μαθήματα και συμβουλευτική) από την πρώτη ημέρα ίδρυσης μας. Τα μαθήματα γίνονται με χρήση της τεχνολογίας (ειδικές κάμερες, ψηφιακή γραφίδα, ipad και apple pencil) ώστε να μην χάνεται καθόλου η ποιότητα μετάδοσης της γνώσης. Παράδειγμα μαθήματος: https://youtu.be/QgQVftU3wVY

Τηλ. Επικ: 2130429682 (Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες γραφείου 9:00 – 21:00)

Email: info@avakas.net

Viber: 6985841820

Facebook (Avakas.net)

Instagram (Avakas.net)