Ομαδικά Μαθήματα

Στο Δίκτυο του Άβακα μπορείς να κάνεις και ομαδικά μαθήματα. Να κάνεις το δικό σου group. Δημιουργούμε ομάδες από δύο έως τέσσερα άτομα με τις παρακάτω προϋποθέσεις. Τα άτομα αυτά να είναι φοιτητές ή φοιτήτριες της ίδιας σχολής με εσένα. Να χρωστάνε το ίδιο μάθημα με εσένα και να έχουν τις ίδιες απαιτήσεις με εσένα. Το μάθημα παραμένει σε υψηλό επίπεδο αλλά με χαμηλό κόστος.

Ομαδικό 2 ατόμων στα 17.5 ευρώ / ώρα το άτομο

Γκρουπ 3 ατόμων στα 15 ευρώ / ώρα το άτομο

Ομαδικό 4 ατόμων στα 12.5 ευρώ / ώρα το άτομο

Στον Άβακα θα βρεις το μεγαλύτερο δίκτυο εξειδικευμένων καθηγητών που κάνουν φροντιστήρια και ιδιαίτερα μαθήματα στις σχολές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ), του Πολυτεχνείου Κρήτης, της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ), της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη).

Λεπτομέρειες

Ο Άβακας αποτελεί το μεγαλύτερο πανεπιστημιακό φροντιστήριο για φοιτητές του ΕΜΠ και των υπολοίπων Ελληνικών Πολυτεχνικών Σχολών. Προσφέρουμε ομαδικά μαθήματα σε φοιτητές όλων των εξαμήνων όλων των Πολυτεχνικών Σχολών σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Τα μαθήματα γίνονται είτε διά ζώσης στο γραφείο του κάθε συνεργάτη μας είτε εξ αποστάσεως. Επίσης μπορεί ένα ομαδικό μάθημα να γίνει με μισούς φοιτητές διά ζώσης και παράλληλα εξ αποστάσεως ταυτόχρονα.

Επίσης μπορούν οι συνεργάτες μας να βοηθήσουν και Έλληνες φοιτητές του εξωτερικού που σπουδάζουν εκτός Ελλάδας. Τα ομαδικά μαθήματα γίνονται στα Ελληνικά και βασίζονται στις απορίες των φοιτητών του συγκεκριμένου πανεπιστημίου του εξωτερικού.

Από τα μέσα του 2022 ο Άβακας ιδρύει το Οκτάεδρο, ένα πανεπιστημιακό φροντιστήριο αποκλειστικά για σχολές Θετικών Επιστημών.

Επικοινώνησε μαζί μας για να προγραμματίσουμε τα μαθήματα στο χρόνο και στο χώρο που σε βολεύει.