Πολυτεχνική Σχολή Θεσσαλονίκης

Οι καθηγητές μας:

Στον Άβακα θα βρεις το μεγαλύτερο δίκτυο εξειδικευμένων καθηγητών που κάνουν φροντιστήρια και ιδιαίτερα μαθήματα στα τμήματα της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ο Άβακας είναι το μεγαλύτερο φροντιστήριο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με εξειδίκευση στις Πολυτεχνικές Σχολές. Τα μαθήματα γίνονται και διαδικτυακά με την κατάλληλη σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή. Κάποιοι συνεργάτες μας σπούδασαν στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και κάποιοι στο ΑΠΘ και γνωρίζουν όλες τις ιδιαιτερότητές των τμημάτων του ΑΠΘ. Μπες στο Δίκτυο του Άβακα και δες την προσπάθειά σου να απογειώνεται!

Η συνεργασία με τον Άβακα:

Επικοινώνησε μαζί μας και πες μας σε ποιο τμήμα της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σπουδάζεις και ποιο μάθημα σε δυσκολεύει. Θα σου απαντήσουμε αμέσως σχετικά με:

  • το πλήθος των μαθημάτων που απαιτούνται
  • τον καθηγητή που θα συνεργαστείς
  • την τοποθεσία και τον τόπο διεξαγωγής των μαθημάτων

Τα τμήματα της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης:


Το κόστος των ιδιαίτερων μαθημάτων για την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ είναι ανά ώρα 25 ευρώ. Ομαδικό 2 ατόμων στα 17.5 ευρώ ανά ώρα το άτομο. Γκρουπ 3 ατόμων στα 15 ευρώ ανά ώρα το άτομο. Τα 4 άτομα στα 12.5 ευρώ ανά ώρα το άτομο.