Κατατακτήριες Εξετάσεις

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και η ύλη απαιτητική στις κατατακτήριες εξετάσεις για τις σχολές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ). Μικρότερος ανταγωνισμός και ευκολότερες εξετάσεις για τα τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ). Σωστή προετοιμασία και κατάλληλο διάβασμα απαιτούν οι κατατακτήριες εξετάσεις για το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ).


Με λίγη όρεξη για διάβασμα, μπορείς κι εσύ να ενταχθείς στο τμήμα της επιλογής σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι η σωστή καθοδήγηση. Στον Άβακα τα μαθήματα είναι ατομικά και προσαρμόζονται με βάση τις ανάγκες σου και το καθημερινό σου πρόγραμμα.


Οι καθηγητές μας:

Στον Άβακα θα βρεις ένα δίκτυο καθηγητών που θα σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις στην αντικειμενική δυσκολία των κατατακτηρίων εξετάσεων και να πετύχεις το στόχο σου. Προσφέρουμε ιδιαίτερα μαθήματα και φροντιστηριακή βοήθεια στην προετοιμασία σου. Μπες στο Δίκτυο του Άβακα και δες την προσπάθειά σου να απογειώνεται!

Η συνεργασία με τον Άβακα:

Επικοινώνησε μαζί μας και πες μας για ποια σχολή ενδιαφέρεσαι να δώσεις κατατακτήριες εξετάσεις από τις παρακάτω. Θα σου απαντήσουμε αμέσως σχετικά με:

  • το πλήθος των μαθημάτων που απαιτούνται
  • το κόστος
  • τον καθηγητή που θα συνεργαστείς
  • την τοποθεσία των μαθημάτων

Τα τμήματα του ΕΚΠΑ: