Αρχική σελίδα
Φροντιστήρια & Ιδιαίτερα Μαθήματα στα Σ.Α.Μ Μικροελεγκτές | Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε.

Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς μέχρι να μάθεις. Μετά όταν μάθεις καλύτερα, καν’ το καλύτερα.

(Maya Angelou)
Εικόνα

Σ.Α.Μ. Μικροελεγκτές

Σύντομη περιγραφή του μαθήματος

Σ.Α.Μ Μικροελεγκτές | Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε.

Το μάθημα αυτό απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να κατανοήσουν τον τρόπο λειτουργίας του υλικού των υπολογιστών και ειδικότερα να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις, που απαιτούνται για την ανάπτυξη και τον προγραμματισμό των υπολογιστικών συστημάτων.

Περιεχόμενο:

Προγράμματα εφαρμογής και επικοινωνίας υπολογιστών δια μέσου της σειριακής πόρτας RS- 232 με συστήματα βασισμένα σε μικροελεγκτές χρησιμοποιώντας τις γλώσσες προγραμματισμού Assembly, C και Visual Basic. Περιγραφή των ηλεκτρονικών στοιχείων και περιφερειακών συσκευών, που συνδέονται με τον υπολογιστή προκειμένου να επιτευχθεί ο έλεγχος, όπως μετατροπείς αναλογικού σε ψηφιακό A/D και ψηφιακού σε αναλογικό, μετατροπείς σήματος RS-232, RS-422/RS-485 σε TTL και αντίστροφα, ηλεκτρονόμοι, δίοδοι, τρανζίστορ, οπτοσυζεύκτες, πληκτρολόγια, οθόνες LCD, βηματικοί κινητήρες, αναγνώστες μαγνητικών καρτών κ.λ.π. Περιγραφή των 8-ψήφιων μικροελεγκτών της οικογένειας MCS-51 της Intel και των άλλων κατασκευαστών συμβατών με αυτούς. Περιγραφή των 16-ψήφιων μικροελεγκτών της οικογένειας MCS-96 της Intel.


Στον Άβακα θα βρεις εξειδικευμένους καθηγητές που κάνουν φροντιστήριο και ιδιαίτερα μαθήματα στα Σ.Α.Μ Μικροελεγκτές των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε.